Još jedan uspješan projekt tima Istra Relax – modernu vilu opremili smo vrhunskim swim-spa modelom

 

 

Istra Relax još jednom je dokazala kako svoj životni prostor možete u rekordnom roku pretvoriti u pravu wellness oazu, čak i kada je ljetna turistička sezona već u punom jeku.

 

 

Nedavno je tako naš stručni i profesionalni tim opremio privatnu vilu u Poreču vrhunskim swim-spa modelom Amazon, uključujući izvedbu svih potrebnih radova – iskopa temelja i betonaže okvira, ugradnje i deckinga te finaliziranje detalja i puštanje u pogon swim-spa bazena,  a sve to u samo 10 radnih dana.

 

Pouzdan i prostran swim-spa Amazon opremljen je s čak šest jet-mlaznica te nizom dodatnih opcija koje uključuju i mogućnost protustrujnog plivanja, a svojim se atraktivnim dizajnom lako uklopio u već postojeći dizajn vile, u ovom slučaju vrta.

 

Širok izbor hidromasažnih kada i swim-spa bazena modernog izgleda i kvalitetne izrade, brza i besprijekorna usluga montaže te osigurana servisna služba samo su neki od razloga zašto se tvrtka Istra Relax izdvaja od konkurencije, a ovaj projekt idealan je primjer kako raskošnoj vili pružiti dodatnu estetsku vrijednost u kratkom vremenskom roku.

 

Nemojte stoga oklijevati, već posjetite naš izložbeni centar, odaberite hidromasažne kade, saune i swim-spa bazene koji će najbolje odgovoriti vašim potrebama i željama i  brzo i jednostavno pretvorite svoj dom, prostor za najam ili neku drugu namjenu u opuštajuću zonu koja će vam pružiti savršenu priliku za bijeg od stresa i ljetnih vrućina kad god vi to poželite.

 

 

Istra Relax

ISTRA RELAX d.o.o. je tvrtka koja je osnovana, kao posljedica višegodišnje potražnje klijenata za wellness oazom u vlastitom domu, vilama za iznajmljivanje te malim i velikim obiteljskim hotelima.

Pristupačne cijene i vrhunska kvaliteta naših proizvoda europskog porijekla, obogatile su već sadržaj mnogih vila, hotela i wellnessa u Hrvatskoj, koje se svojim bookingom mogu pohvaliti tijekom svih godišnjih doba.

ISTRA RELAX d.o.o.

Kaštelir 79b 52464 KAŠTELIR

Trgovački sud u Rijeci, stalna služba u Pazinu.

MBS 040343761

KONTAKT

Trgovina i Izložbeni salon

Poreč, Gornji Špadići 7

Radno vrijeme: Pon - Pet od 08-15 h

Tel:  099 230 0409

        095 522 4435

Email:  info@istra-relax.hr

Support: http://www.istra-relax.hr

Odgovorna osoba za zaštitu osobnih podataka: Sebastian Ventin

Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti.

Član uprave: Daniel Petrović

OIB: 42042276083

© 2015 Copyright by distra- All Rights Reserved.