5 razloga zašto kupiti hidromasažnu kadu u Istra Relax-u

5 razloga zašto kupiti hidromasažnu kadu u Istra Relax-u

Zašto odabrati baš Istra Relax?

Donosimo Vam 5 razloga zašto odabrati Istra Relax za kupnju savršene hidromasažne kade

1. GARANCIJA – Uz mogućnost kupnje vrhunskih, modernih i financijski pristupačnih, svi naši proizvodi imaju garanciju do 3 godine uz naš servis, što vam daje potpuni osjećaj povjerenja i sigurnosti.

2. VELIKI IZBOR ODMAH DOSTUPNIH PROIZVODA – Kod nas nema čekanja! Veliki izbor vrhunskih hidromasažnih kada dostupan je odmah, uz mogućnost i isprobavanja svih hidromasažnih kada u našem izložbenom salonu u Poreču.

3. PODRŠKA I SERVIS – Kvaliteta i stručnost glavne su značajke naše tvrtke, stoga ništa nismo prepustili slučaju. Naš tim se sastoji od vrhunskih stručnjaka koji su prošli kvalitetnu obuku.  Uz nas dobivate i potpunu stručnu podršku za sve popravke i eventualne intervencije na našim proizvodima. Također, stojimo vam na raspolaganju za  sva savjetovanja, servis i besplatnu montažu.

4. MOGUĆNOST ISPROBAVANJA – Istra Relax je jedini izložbeni salon u Hrvatskoj sa swim spa bazenom stavljenim u funkciju i kojega se može svaki dan isprobati, a isto vrijedi i za sve naše hidromasažne kade.

5. KVALITETA –  Dokaz naše vrhunske kvalitete su svakako brojni zadovoljni klijenti. Osim toga, Istra Relax je predstavnik najveće europske tvrtke u proizvodnji hidromasažnih kada,  Aquavia Spa, sa sjedištem u Španjolskoj. Isto tako, zastupnici smo za austrijsku tvrtku SENTIOTEC koja je vodeća tvrtka proizvodnje sauna i opreme za saune u Europi, stoga možete biti sigurno kako ćete kod nas dobiti vrhunsku kvalitetu i uslugu.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0