5 razloga zašto odabrati aquavia spa

5 razloga zašto odabrati aquavia spa

Hidromasažne kade posljednjih su godina postale pravi hit, kako u kućanstvima tako i u privatnim vilama ili prostorima za iznajmljivanje. Aquavia Spa jedan je od najvećih europskih proizvođača whirlpool hidromasažnih kada poznatih po vrhunskom dizajnu i besprijekornoj izradi.

Ergonomski oblikovana sjedala pružit će vam izrazitu udobnost, a pouzdan sustav upravljanja omogućit će vam jednostavno i lagano korištenje te podešavanje funkcija baš po vašim željama.

Aquavia Spa hidromasažne kade lako se prilagođavaju svakom prostoru, a izrađene su od visokokvalitetnih materijala – vrhunskog akrila, sintetičkog drveta i nehrđajućeg čelika, što jamči dugotrajnost i kvalitetu proizvoda te u konačnici i isplativost ovakve jedne investicije. S hidromasažnom whirlpool kadom Aquavia Spa dobit ćete vlastitu malu oazu za relaksaciju u kojoj ćete moći bezbrižno opuštati tijekom cijele godine.

Posjetite poslovnicu Istra Relax i odaberite Aquavia Spa hidromasažne kade po vašim željama, priuštite si jedan sasvim novi doživljaj opuštanja i obogatite svoj prostor dodatnim sadržajem u kojemu ćete uvijek iznova moći uživati.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0