Akcijska cijena Nairobi hidromasažne kade!

Akcijska cijena Nairobi hidromasažne kade!

Hladni dani idealni su za uživanje u svim wellness dobrobitima! Kako su iste ove godine zaista ograničene, gotovo pa i u potpunosti nedostupne, vrijeme je da uzmete stvar u svoje ruke te da vlastiti dom pretvorite u oazu wellness opuštanja! Upravo ovih dana Istra Relax nudi akcijske cijene na svoje vrhunske proizvode, a jedan od njih je i Nairobi hidromasažna kada!

Nairobi kada napravljena je od visokokvalitetnog akrila Aristech. Navedena tvrtka je vjerojatno najpoznatiji proizvođač vrhunskih materijala koji se koriste pri izradi hidromasažnih kada. Nairobi dolazi s 21 jet masažnih mlaznica koje će zaista pružati novu energiju i potpunu opuštenosti Vašem tijelu. Kako bi se iste u potpunosti prilagodile Vama, mlaznice su podesive te se mogu namjestiti kako bi opustile napetost mišića u Vašem vratu i ramenima. Ovaj dizajn mlaznica pri korištenju ujedno smanjuje i stres.

Nairobi hidromasažna kada ergonomski je dizajnirana i oblikovana te Vam pruža ugodnost sjedenja i ležanja. Osim što ima ugrađeni Balboa BP 200 upravljački sistem, dolazi i s različitim funkcijama za masažu koje će svakako pružati Vašem tijelu istinsko opuštanje i odmor kojemu težite. Iskoristite akcijsku cijenu i prepustite se vlastitom wellness užitku!

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0