Aquavia Spa Exclusive – trenuci savršenog opuštanja

Aquavia Spa Exclusive – trenuci savršenog opuštanja

Hidromasažne kade pravo su iznenađenje na tržištu posljednjih godina, a s rastućom potražnjom sve je veći i izbor kvalitete te posebno dizajniranih hidromasažnih kada koje pružaju čitav niz opcija i mogućnosti – od pozicioniranja i ugradnje do funkcionalnosti i komfora.

Aquavia Spa Exclusive poseban je program hidromasažnih kada u ponudi tvrtke Istra Relax, koji će vam otkriti nove načine relaksacije, a istovremeno se savršeno uklopiti u moderan dizajn vašeg kupaonskog ili pak vrtnog prostora. Sve hidromasažne kade iz Exclusive ponude izrađene su od visokokvalitetnog akrila, staklopojačane plastike i nehrđajućeg čelika, kako bi vam osigurali dugotrajno i besprijekorno uživanje u vašoj privatnoj oazi za opuštanje.

Iz Exclusive Aquavia Spa programa izdvajamo hidromasažne kade Cube, Barcelona, Quantum, Ergo i Wawe – različitih oblika, veličina i funkcija koje će zadovoljiti baš sve vaše potrebe i želje. Sve Exclusive hidromasažne kade posebno su ergonomski dizajnirane kako bi vam pružile maksimalnu udobnost, a opremljene su vrhunskim Balboa sustavom za upravljanje, LED rasvjetom te jet masažnim mlaznicama čiji broj ovisi o odabranom modelu, a s kojima ciljano možete opustiti mišiće i u potpunosti revitalizirati vaše tijelo.

Posjetite tvrtku Istra Relax i opremite svoj dom ili prostor za iznajmljivanje vrhunskim hidromasažnim kadama Aquavia Spa Exclusive s kojima ćete postići trenutke savršenog opuštanja i uživanja.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0