Aquavia Spa – pouzdanost i kvaliteta proizvoda sa svjetskom reputacijom

Aquavia Spa – pouzdanost i kvaliteta proizvoda sa svjetskom reputacijom

Aquavia Spa najveći je europski proizvođač whirlpool hidromasažnih kada i jacuzzija za privatnu kućnu, ali i javnu upotrebu. Širok asortiman raznih modela, dimenzija i različitih funkcija omogućuje vam da uvijek pronađete nešto upravo po vlastitim željama i potrebama, a najmodernija oprema i tehnologije osiguravaju besprijekoran dizajn i izradu te istovremeno pružaju konstantan napredak u implementiranju raznih dodatnih sadržaja.

Ponuda Aquavia Spa uključuje unutarnje i vanjske hidromasažne kade te swimspa bazene koji korisnicima pružaju jedinstveno iskustvo opuštanja u vodi uz ergonomski dizajn i razne funkcije relaksirajućih masaža. Izrađeni on najboljih materijala na tržištu poput kvalitetnog akrila, posebnog sintetičkog drveta i nehrđajućeg čelika, Aquavia Spa proizvodi sasvim će sigurno zadovoljiti i najviše standarde i potrebe kupaca diljem svijeta. Obogatite svoj prostor vizualno elegantnim, ali i funkcionalnim kadama i bazenima koji će vam pružiti opuštanje tijekom cijele godine, u privatnosti vašeg doma.

Više od 25 godina iskustva u proizvodnji hidromasažnih kada jamac je pouzdanosti, kvalitete i dugotrajnosti Aquavia Spa proizvoda. Posjetite poslovnicu Istra Relax i opremite svoj dom ili prostor za najam vrhunskim Aquavia Spa hidromasažnim kadama i swimspa bazenima po povoljnim cijenama.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0