Aquavia Spa Premium – hidromasažne kade za potpuni hedonizam

Aquavia Spa Premium – hidromasažne kade za potpuni hedonizam

Hidromasažne kade više nisu dodatan luksuz, već dodatak vašoj kupaonici ili pak vrtu koji osim elegancije i uglađenog izgleda pruža i visoku funkcionalnost, odnosno mogućnost savršenog opuštanja u privatnosti vlastitog doma, i to tijekom cijele godine.

Aquavia Spa jedan je od najvećih svjetskih proizvođača hidromasažnih kada, a njihov poseban Premium program obuhvaća čak šest različitih modela koje možete potražiti u ponudi tvrtke Istra Relax, ovlaštenog distributera Aquavia Spa proizvoda.

Birajte između različitih modela i različitih oblika, s više ili manje sjedećih mjesta, savršenog dizajna i estetskih vrijednosti, i tako si osigurajte hidromasažnu kadu izrađenu od najkvalitetnijih materijala, koja će se u potpunosti uklopiti u vaš interijer. U ponudi tako možete naći Aqua 8 Spa, Advance 50 Spa, Easy Access te Nice Hot Tub modele za 5 osoba, odnosno Futura 40 Spa i Sunset Spa modele koje mogu primiti i do 6 osoba.

Ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje pružit će vam maksimalnu udobnost, podesive jet-mlaznice revitalizirat će vaše tijelo i opustiti mišiće, a kvalitetan Balboa sustav za upravljanje omogućit će vam jednostavnost i lakoću korištenja.

Priuštite si trenutke savršenog opuštanja, kad god vi to poželite, uz hidromasažne kade Aquavia Spa, prepoznate na tržištu kao najpouzdanije i najkvalitetnije rješenje za sve one koji brinu o svom tijelu. Posjetite poslovnicu tvrtke Istra Relax i odaberite hidromasažnu kadu koja će savršeno odgovoriti svim vašim potrebama, željama i ukusima.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0