AquaviaSpa Amazon – prostran swim spa bazen koji pruža potpuni užitak

AquaviaSpa Amazon – prostran swim spa bazen koji pruža potpuni užitak

Swim Spa bazeni jedinstveni su po tome što istovremeno pružaju opuštajuće hidromasažno iskustvo te omogućuju uživanje u omiljenim rekreativnim i sportskim aktivnostima, kao što su primjerice plivanje ili aerobik u vodi.

Amazon Swim Spa renomiranog AquaviaSpa proizvođača impresivna je kombinacija bazena i spa užitka. Ovaj vrhunski model swim spa bazena izrađen je od najkvalitetnijih dostupnih materijala i opremljen je pouzdanim Balboa sustavom za upravljanje, čime se ujedno kupcima osigurava dugotrajnost proizvoda te lako i jednostavno korištenje.

U čak pet metara dugačkom swim spa bazenu bez problema će se smjestiti 5-6 osoba, od čega tri mogu uživati istovremeno u masaži, a s obzirom na to kako je posebno dizajniran, osim hidromasaže pružit će vam i mogućnost protustrujnog plivanja. Posebnost Amazon swim spa bazena je i u tome što je opremljen s čak 6 snažnih mlaznica koje pružaju opciju reguliranja jačine struje, a samim time jamče i jedinstven užitak plivanja prilagođen svim vašim željama i potrebama.

Tvrtka Istra Relax Amazon swim spa bazen predstavit će na nadolazećem Promohotel međunarodnom sajmu prehrane, pića i opreme za turizam, a po završetku sajma svi zainteresirani moći će ga vidjeti i isprobati u našem izložbenom salonu.

Potražite izložbeni prostor Istra Relaxa na Promohotel sajmu od 21. do 24. veljače i uživajte u brojnim novitetima, iznenađenjima i posebnim akcijskim cijenama. Vidimo se u sportskoj dvorani Žatika u Poreču!

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0