Blagodati emocionalnog tuša

Blagodati emocionalnog tuša

Emocionalni tuš je puno više od običnog tuširanja; to je mini wellness program, odnosno mini seansa koja ujedinjuje blagodati tople i hladne vode u kombinaciji s aromatičnim uljima i esencijama pružajući vam jedinstveno opuštajuće iskustvo koje će u potpunosti preuzeti vaše tijelo i um. Napokon ćete moći uživati u jedinstvenim senzacijama i izmjeničnim i blagim mlazovima vode.

Pritiskom na gumb započinjete aktivnost u kojoj ste isključivo vi središte pozornosti. Uživajte u jakim nordijskim emocijama dok ste okruženi intenzivnim plavim svjetlom i uvijek svježim aromama od metvice i ostalog bilja koje će osnažiti vaš duh i tijelo.

Svjetla, voda, boje, zvukovi. Emocionalni tuš je tretman koji ima nekoliko automatskih programa koji vam omogućuju da doživite posve drugačije senzacije: efekti u boji i nizovi izmjeničnih mlazova tople vode obogaćeni su esencijalnim uljima i aromatičnim esencijama, što će vas da se osjećate kao da ste u tropskoj atmosferi.  Mikro-mlazovi hladne popraćeni su aromatičnim esencijama koji će vas „odvesti“ u klimu nordijskih zemalja. Tuširanje hladnom vodom pozitivno djeluje na tijelo na način da potiče zatezanje mišića (s osobitim utjecajem na mišiće nogu, stražnjice i trbuha), dok topla voda ima prirodan učinak na krvožilni sustav, a uz to čisti našu kožu od prljavština i nečistoće.

Emocionalni tuš čarobni je trenutak koji oslobađa um, a u mlazovima vode isprepliću se boje, mirisi i zvukovi koji se omotavaju oko tijela, istovremeno vas opskrbljujući snažnu vitalnosti.

Emocionalni tuš je idealna stvar kada je u pitanju opremanje wellness zone, jer u kombinaciji sa saunom i hidromasažnom kadom pruža istinski doživljaj opuštanja.

Nema ništa bolje nakon saune uroniti u jedinstveno i opuštajuće iskustvo obogaćeno aromatičnim senzacijama koje će ojačati vaš duh i tijelo.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0