Blagodati opuštajućeg wellnessa u Vašem vlastitom domu

Blagodati opuštajućeg wellnessa u Vašem vlastitom domu

Hidromasaža i djelovanje vrućeg zraka – već su dobro poznati po svojim relaksirajućim i blagotvornim učincima koje imaju na Vaše tijelo. Ipak, nekako je poseban osjećaj kada to isto možete doživjeti i u vlastitom domu. Da biste se mogli opustiti od svakodnevnog stresnog života, odmoriti umorne mišiće i zglobove ili se jednostavno posvetiti malo sebi i tetošiti u privatnosti svoja četiri zida, Istra Relax je ovdje za Vas kako bi Vam donijela upravo taj potreban odmor kojega traži Vaše tijelo, ali ponekad i um.

Ako se i Vi pitate što je toliko specifično kod hidromasažnih kada i sauna, te kakav točno utjecaj imaju na tijelo, trebate znati da uistinu opuštaju Vaše tijelo i um. Nježni utjecaj hidromasaže pod mlazovima vode djeluje ugodno i relaksirajuće na cijelo tijelo, no osim toga, njene blagodati imaju i pozitivne učinke na samo zdravlje. Tako ta masirajuća voda pomaže i u izbacivanju toksina i smanjenju celulita, ali i u poboljšanju cirkulacije i osnaživanju tonusa kože! Također ublažava glavobolju, kao i razne ozljede i bolove u zglobovima.

Što se tiče blagodati saune i djelovanja vrućeg zraka, ono iznimno zdravo utječe na jačanje imuniteta i bolje raspoloženje, a posebno na ljepotu kože! Također potiče cirkulaciju, čisti kožu i pomlađuje, a ima pozitivne utjecaje i na smanjenje celulita i održavanje vitke linije jer pospješuje razgrađivanje suvišnih masnoća!

Pozitivnih učinaka je uistinu mnogo, a kako ne biste svako malo morali odlaziti u wellness centre, Istra Relax u svojoj ponudi ima razne hidromasažne kade i saune kako biste stvorili oazu mira, opuštanja i njegovanja u svojem vlastitom domu!

Elegantne, moderne i opuštajuće – hidromasažne kade i saune postale su velika potražnja kod ovog ubrzanog života, stresnih situacija i zahtjevima za istinskim opuštanjem i njegovanjem tijela i uma. S povjerenjem se obratite tvrtki Istra Relax koja će Vam ponuditi vrhunsku uslugu održavanja, servisiranja i projektiranja Vaših vlastitih wellness oaza.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0