Evo zašto odabrati hidromasažnu kadu

Evo zašto odabrati hidromasažnu kadu

Hidromasažne kade svoju osobitu popularnost stekle su zbog toga što pored ubrzanog životnog tempa i stalnih obaveza, omogućuju korisnicima da uživaju u relaksirajućim masažama i raznim vrstama opuštajućih tretmana u privatnosti svog vlastitog doma.

Tretman hidromasažom uključuje tri važna faktora, a to su toplina, potisak i masaža, koji u kombinaciji stvaraju jedinstveno hidromasažno iskustvo. Toplina vode povećava cirkulaciju u tijelu, potisak opušta mišiće i stvara osjećaj bestežinskog stanja, a podesive jet-mlaznice omogućuju fokusiranje upravo na ono osjetljivo mjesto, odnosno izvor boli i napetosti. U skladu s onom starom izrekom „u zdravom tijelu, zdrav duh“, hidromasažna kada osim fizičkog opuštanja pruža i jedan osjećaj otklanjanja stresa i boli, što svakako utječe na razinu zadovoljstva i podizanje cjelokupnog raspoloženja.

Tvrtka Istra Relax nudi vam širok izbor hidromasažnih kada renomiranih svjetskih proizvođača koje će vaš dom pretvoriti u pravu malu spa oazu, ali i istovremeno učiniti cjelokupan objekt elegantnijim te vrjednijim. Iz bogate ponude hidromasažnih kada odaberite onu koja će se dizajnom i veličinom savršeno uklopiti u vaš prostor i omogućiti vam jedinstvene trenutke relaksacije kakve samo hidromasaža može pružiti.

Whirlpool Amsterdam hidromasažna kada za 4 osobe jedan je od primjera jednostavne, manje, a opet elegantne kade koja zadovoljava najveće standarde od kvalitete materijala do preciznosti izrade i funkcionalnosti, dok će primjerice Sunset spa hidromasažna kada, također vrhunskih karakteristika, biti idealna za veće prostore, pogotovo one za iznajmljivanje ili one u sklopu hotelskog kompleksa. Posjetite našu poslovnicu i odaberite hidromasažnu kadu po svojoj želji i ukusu.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0