Hedonistički trenuci opuštanja u hidromasažnim kadama

Hedonistički trenuci opuštanja u hidromasažnim kadama

Hedonizam je sinonim za trenutke čistog užitka na najvišoj razini, a upravo takvo jedno iskustvo predstavlja opuštanje u vrhunskoj hidromasažnoj kadi. Razlozi za to su brojni, a možda najveća prednost hidromasažnih kada je u tome što pružaju gotovo nevjerojatan spektar mogućnosti i opcija za potpuno prilagođenu relaksaciju.

U hidromasažnoj kadi možete uživati u privatnosti vlastitog doma tijekom cijele godine, sami ili u društvu prijatelja, odrediti temperaturu vode prema vlastitim željama te na jednostavan način upravljati masažnim jet-mlaznicama koje su dizajnirane tako da se prilagode vašim potrebama. Dodatne pogodnosti poput LED osvjetljenja, vrhunskog Balboa upravljačkog sustava, ergonomski oblikovanih mjesta za sjedenje i ležanje tu su da vaše iskustvo opuštanja prenesu na sasvim jednu novu, hedonističku razinu, a pojedini modeli poput Aquavia Spa hidromasažnih kada pružaju i mogućnosti aromaterapije.

Hidromasažne kade odlično su rješenje za ublažavanje stresa te napetosti u mišićima, osobito nakon napornog dana prepunog obaveza, a osim toga jednostavno ih je ugraditi bez potrebe za zahtjevnim građevinskim radovima. Posjetite i vi izložbeni centar tvrtke Istra Relax, odaberite svoju novu hidromasažnu kadu i priuštite si opuštanje bez granica.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0