Hidromasaža – Pružite si pravi tretman opuštanja

Hidromasaža – Pružite si pravi tretman opuštanja

Užurbanost i stres svakodnevnice nerijetko imaju negativne učinke na naše psihičko i fizičko zdravlje te su nam sve više potrebna opuštanja koja nisu rezervirana isključivo za različite wellness i spa ustanove. Kako bi se uspješno borili protiv nedaća suvremenog života i svaki dan završili opušteni i na mjestu, pretvorite svoj dom u oazu relaksacije i odmora dodatkom hidromasažne kade.
Ovom prilikom izdvajamo Aquatic 5 Basic Line hidromasažnu kadu koju krase potpuna ergonomičnost i hidromasaža s nekoliko različitih opcija osmišljenih za masiranje cijelog tijela, opuštanje mišića i umanjivanje stresa. Ova prostrana i atraktivna kada ima potpuno opremljeni ležaj i sjedišta za 5 ljudi te dolazi s termopokrivačem.
Samo do 15. veljače 2023. Aquatic 5 Basic Line hidromasažnu kadu vam nudimo po akcijskoj cijeni od 6.400,00 eura koju ne smijete propustiti. U cijenu je uključena i usluga montaže te dostave unutar Istarske županije.
Odaberite ovu privlačnu hidromasažnu kadu čiji Made in Europe certifikat jamči visoku kvalitetu i dugogodišnju upotrebu i uživajte u zdravstvenim benefitima hidromasažne terapije sami ili u društvo najbližih. Osim za osobnu upotrebu, Aquatic 5 Bacis Lice je idealna i za turističku upotrebu u kućama za odmor.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0