Hidromasažna kada Amsterdam – najtraženija kada u Istra Relax ponudi

Hidromasažna kada Amsterdam – najtraženija kada u Istra Relax ponudi

Whirlpool model hidromasažne kade Outdoor Amsterdam izrazito je popularan među kupcima zbog brojnih naprednih karakteristika, funkcija, ali i zbog toga što predstavlja odličan omjer kvalitete i cijene. Ovaj model poznatog svjetskog brenda izrađen je od vrhunskih materijala poput Aristech akrila, jednog od najboljeg u svijetu, staklopojačane plastike i nehrđajućeg čelika, a opremljen je s čak 30 prilagodljivih jet masažnih mlaznica koje pružaju  trenutke potpune relaksacije te ciljanog smanjenja napetosti u mišićima.

Amsterdam hidromasažna kada može primiti najviše četiri osobe što ju svrstava u kategoriju srednjeg kapaciteta i veličine. Unatoč tome što ne zauzima previše prostora, poseban ergonomski dizajn omogućuje savršenu udobnost čak i kada su sva četiri sjedeća mjesta popunjena. Ovaj mode opremljen je sustavom za upravljanje Balboa GS 100 koji je posebno osmišljen kako bi pružio jednostavnost, a opet svestranost pri upravljanju raznim funkcijama i mogućnostima koje ova hidromasažna kada pruža.

Kako bi uživanje u uvijek čistoj kadi bilo besprijekorno, Amsterdam model ima i mogućnost takozvane Ozon-dezinfekcije kojom se uništavaju sve bakterije, gljivice i drugi uzročnici bolesti koji se nakupljaju u vodi, a da pri tome ne proizvodi nikakve štetne tvari.

Otkrijte besprijekornu kvalitetu Whirlpool hidromasažnih kada kroz Amsterdam Outdoor model s kojim ćete pretvoriti svoj dom u privatnu oazu za opuštanje, a kojeg trenutno u Istra Relax poslovnici možete nabaviti po akcijskoj cijeni od 34.500.00kn!

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0