Hidromasažne kade iz Istra Relax ponude apsolutni hit SASO sajma

Hidromasažne kade iz Istra Relax ponude apsolutni hit SASO sajma

Tvrtka Istra Relax predstavila je proizvode iz svog asortimana na prestižnom međunarodnom SASO sajmu u Splitu koji okuplja poduzetnike iz raznih specijaliziranih područja od obrtništva i male privrede do telekomunikacija, energetike, inovacija, financija, ekologije, graditeljstva, alata i brojnih drugih.

Izrazito smo ponosni što su naše hidromasažne kade iz Aquavia Spa brodskog i kućnog programa bile jedna od glavnih atrakcija sajma privlačeći brojne znatiželjnike koji si žele stvoriti privatnu malu oazu kod kuće, ali i velike investitore spremne podići nivo usluge koju pružaju na jednu sasvim novu razinu. Posjetiteljima sajma je posebno zanimljiva bila nova Aquavia Spa Barcelona hidromasažna kada namjenjena brodovima i jahtama koja predstavlja posljednju inačicu inovacije i kreativnosti kada je u pitanju ova vrsta proizvoda.

Hidromasažne kade iz Istra Relax ponude odlikuje precizna izrada, elegantan dizajn, besprijekorna kvaliteta materijala, dugotrajnost te izražena funkcionalnost, a osobito nam je drago što su posjetitelji SASO sajma prepoznali našu kvalitetu i pokazali veliki interes za naše proizvode i usluge.

Ova pozitivna iskustva s još jednog uspješno odrađenog sajma svakako ćemo uzeti kao inspiraciju za buduće širenje ponude i razvoj poslovanja, na naše i zadovoljstvo naših vjernih kupaca.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0