Hidromasažne kade savršen su dodatak svakom turističkom objektu, a sada ih možete nabaviti po akcijskim cijenama i ostvariti značajne uštede

Hidromasažne kade savršen su dodatak svakom turističkom objektu, a sada ih možete nabaviti po akcijskim cijenama i ostvariti značajne uštede

Danas je turistički objekt, bilo da se radi o hotelu, vili ili privatnom apartmanu, vrijedan koliko i ponuda kojom raspolaže, a svaki dodatni detalj i sadržaj omogućuje da pored velike konkurencije upravo vi budete korak ispred.

Istra Relax pripremila je stoga posebnu akciju na dva izdvojena modela hidromasažnih kada koje će vaš prostor za iznajmljivanje pretvoriti u pravu malu oazu za opuštanje, na veliko zadovoljstvo vaših gostiju. Hidromasažne kade „Amsterdam“ i „Dublin“ renomiranog svjetskog proizvođača Whirlpool oduševit će vas jednostavnim načinom korištenja te visokom kvalitetom izrade koja jamči dugotrajnost, prednostima koje su ključne kada je u pitanju opremanje turističkog objekta.

Hidromasažna kada Amsterdam s četiri sjedeća mjesta te ukupno 30 mlaznica omogućit će vašim gostima savršene trenutke uživanja i relaksacije, baš kao i kada „Dublin“ predviđena za najviše pet osoba te opremljena s 34 jet masažne mlaznice. Oba modela opremljena su vrhunskim Balboa sustavom za upravljanje, filter i ozon sistemom te LED osvjetljenjem kako bi osigurali korisnicima besprijekorno iskustvo hidromasaže.

Hidromasažnu kadu Amsterdam tako možete nabaviti po posebnoj cijeni od 34.500,00kn umjesto prethodnih 39.798,26kn, dok je model Dublin pak dostupan po akcijskoj cijeni od 42.500,00kn u odnosu na prethodnih 48.958,87kn.  Sve akcijske cijene vrijede za 100% avansno plaćanje, a hidromasažne kade Amsterdam i Dublin dostupne su odmah.

Posjetite naš izložbeni salon u Poreču na adresi Gornji Špadići 7, iskoristite ovu akcijsku ponudu i opremite svoj prostor za najam kvalitetnim hidromasažnim kadama po najpovoljnijim cijenama.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0