Iskoristite trenutnu situaciju, opremite vašu vilu vrhunskim hidromasažnim kadama i saunama i povećajte booking

Iskoristite trenutnu situaciju, opremite vašu vilu vrhunskim hidromasažnim kadama i saunama i povećajte booking

Trenutna situacija s COVID-om natjerala je brojne privatnike na uređenje svojih vila vrhunskim modelima hidromasažnih kada i sauna. Jer gosti su i dalje žedni kvalitetnog i opuštajućeg odmora. Za razliku od hotela, manji privatni smještaji poput vila opremljenih ovakvom vrstom sadržaja, cijelo su ovo vrijeme profitirali, a termin su rezervirani (booking je) sve do kraja 10. mjeseca.

Da je upravo sad idealno vrijeme za ulagati u vile, pokazao nam je vlasnik vile Villa Terani smještene u malom pitoresknom mjestu Rogovići koja, zahvaljujući  tome što je u potpunosti opremljena visokokvalitetnom wellness zonom, svaki treći, četvrti dan dočekuje nove goste. I tako sve to početka studenog.

Privatni wellness svakom gostu jamči pregršt opuštajućih trenutaka, a osim toga, u vilu su ugrađene finska sauna te hidromasažna kada. Za poseban ugođaj saunu krase LED svjetla koja pridonose ugodnijoj atmosferi. Udobno se smjestite u hidromasažnoj kadi jer 30-ak masažnih mlaznica samo što nije počelo s tretmanom. Podesite ih prema vlastitim potrebama, a one će vas riješiti napetosti u vratu i ramenima. Osim toga, opuštanje u hidromasažnim kadama dokazano smanjuje razinu stresa, što je u današnje vrijeme iznimno važno.

Spektakularan pogled i vrhunski opuštajući tretman je sve što vam treba ovaj vikend.

Za razliku od hotela koji zbog trenutne situacije ne nude ovakve mogućnosti, privatna wellness zona u vilama igra veliku ulogu u privlačenju gostiju željnih dobrog i kvalitetnog odmora i opuštajućeg tretmana.

Istaknite se od konkurencije, iskoristite prednosti situacije u kojoj se nalazimo i povećajte booking vaše vile visokokvalitetnim wellness oazama koje će sve goste ostaviti bez daha.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0