Istra Relax d.o.o. izlaže novi Swim spa program

Istra Relax d.o.o. izlaže novi Swim spa program

PROMOHOTEL, MEĐUNARODNI SAJAM PREHRANE, PIĆA I OPREME ZA TURIZAM, ODRŽAVA SE I OVE GODINE U POREČU, U SPORTKOJ DVORANI ŽATIKA, OD 22. DO 27.02.2017.

Istra Relax d.o.o. je  renomirani  distributer najkvalitetnijih hidromasažnih kada, sauna i ostalog wellness programa za opremanje kuća, stanova, hotela i apartmana za turizam.

Hidromasažne kade danas su postale imperativ svakog turističkog objekta koji se svojim bookingom želi pohvaliti kroz cijelu godinu.

Na ovogodišnjem sajmu Istra Relax će po prvi put izložiti Swim spa kade, multifunkcionalne, modernog dizajna i ergonomski oblikovane. Swim spa kade omogućuju uživanje u plivanju, opuštanju i relaksirajućoj hidromasaži 365 dana u godini.

Ako mislite da hidromasažna kada ne može biti bolja, varate se. Pogledajte karakteristike Swim spa kade:

-dimenzije: dužina 6800 x širina 2200 x visina 1200

-opremljena TV-om od 32 incha, bluetooth-om i subwoofer-om

-mogućnost plivanja koliko dugo želite, jer ne možete doći do ruba bazena zahvaljujući kontroliranom protustrujanju, što omogućuje  i  treniranje plivanja (protustrujno plivanje)

-može se koristiti tijekom cijele godine

-opremljena je sustavom za hidromasažu i opuštanje

-posebni rukohvati omogućavaju istezanje i vježbe jačanja svih dijelova tijela

Posjetite nas na Promohetel sajmu u Poreču i priuštite sebi, ukućanima i  gostima Swim spa kadu u kojoj ne postoje neipunjene želje.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0