Istra Relax i ove godine predstavlja svoje proizvode na Adriatic Gastro Show sajmu u Splitu

Istra Relax i ove godine predstavlja svoje proizvode na Adriatic Gastro Show sajmu u Splitu

Adriatic Gastro Show 2018 jedan je od najvećih sajmova gastronomije i turizma u regiji, a ove godine će u svom četvrtom izdanju ponuditi brojne novitete dostupne samo zapadnoeuropskih hotelijerima, ali isto tako i ugostiti brojna poznata imena iz svijeta gastronomije, vinarstva i turizma. Festival će svoja vrata otvoriti u srijedu 7. veljače i trajat će sve do subote 10. veljače, a brojnim posjetiteljima i gostima omogućit će vrhunski gastro doživljaj.

Tvrtka Istra Relax i ovoga puta sudjelovat će na ovom važnom međunarodnom sajmu te predstaviti svoju bogatu ponudu hidromasažnih kada te ostalih proizvoda za opremanje privatnog ili prostora za najam vrhunskom wellness i spa opremom iz asortimana renomiranih svjetskih brendova.

Kako bi svi naši vjerni kupci iskusili festivalsko raspoloženje, za vrijeme trajanja sajma, u našem izložbenom salonu u Poreču osigurali smo za vas brojne popuste i pogodnosti koje će vam naše uvijek ljubazno i pristupačno osoblje detaljno pojasniti.

Posjetite nas na Adriatic Gastro Show sajmu u Splitu ili u našoj poslovnici u Poreču i dogovorite kupnju svoje hidromasažne kade, saune ili drugih proizvoda iz naše ponude po sniženim cijenama.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0