Istra Relax – izbor wellnessa za nadolazeće dane, ali i novu sezonu

Istra Relax – izbor wellnessa za nadolazeće dane, ali i novu sezonu

Službeno je došla jesen – što ne znači nužno da je kraj opuštanju i tetošenju vlastitog tijela i uma – dapače, naglasak je još više na tome! Upravo jesenski, ali i nadolazeći zimski dani, tjeraju tijelo da zahtijeva svoju oazu mira, opuštanja i brige. Kako biste svoj dom ili kuću za odmor opremili svom potrebnom opremom koja će Vama i Vašim gostima omogućiti upravo to – brigu za tijelo i um, uz maksimalno opuštanje – prepustite se rukama Istra Relax koja će se pobrinuti za stvaranjem wellnessa kako biste Vi, ali i Vaši gosti, u potpunosti iskoristili prednosti vlastite wellness oaze.

Istra Relax u svojoj ponudi ima bogati asortiman hidromasažnih kada, a neki su modeli upravo ovih dana na akcijskim cijenama! Hidromasaža odlična je za opuštanje, ali i Vaše cjelokupno tijelo i zdravlje istoga! Isto vrijedi i za saune čiji pozitivni učinci dosežu čak i pomlađivanje i održavanje vitke linije! Razni modeli kada i sauna, variraju ovisno o Vašem ukusu i onome čemu težite – koji god bio Vaš konačan izbor, uz Istra Relax svakako ćete odabrati samo najbolje!

Osim bogate ponude hidromasažnih kada i sauna, Istra Relax brine i za svu popratnu opremu kako biste bili sigurni što se tiče samog održavanja kada, sauna, bazena i kupaonice, ali i kako biste uistinu stvorili toliko potrebnu oazu opuštanja i mira! Razni setovi za čišćenje, vanjski tuševi, komadni kupaonski namještaj, kao i svi ostali detalji koji su Vam potrebni za odlično funkcioniranje hidromasažnih kada, sauna i bazena nalaze se unutar njihovog ponuđenog asortimana!

Ponuda je uistinu bogata, a na Vama je da samo osmislite viziju Vašega doma ili kuće za odmor, dok će se Istra Relax pobrinuti da stvori Vaš vlastiti wellness kojim ćete začiniti nadolazeće hladnije dane, ali i narednu ljetnu sezonu koju, vjerujemo, već svi nestrpljivo očekuju!

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0