ISTRA RELAX izlaže na Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma Adriatic Gastro show u Splitu

ISTRA RELAX izlaže na Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma Adriatic Gastro show u Splitu

U Splitu će se, od 15. do 18. veljače 2017., u Spaladium Areni po treći put zaredom održati renomirani Međunarodni festival gastronomije i turizma, Adriatic Gastro show.

Festival je namijenjen svima koji rade u turizmu, ali i široj publici. Izlagat će najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva i turizma, ali i tvrtke koje se bave opremanjem ugostiteljskih i turističkih objekata te općenito opremanjem prostora.

Istra Relax d.o.o. je tvrtka specijalizirana za opremanje kuća, stanova, hotela i apartmana za turizam vrhunskom wellness opremom. Hidromasažne kade, saune i kompletan profesionalni wellness program imperativ su u svakom modernom domu i turističkom objektu.

Visoka i provjerena europska kvalitita, pristupačne cijene i moderan dizajn svrstavaju Istra Relax d.o.o. na sam vrh kad je u pitanju wellness ponuda.

Na Adriatic Gastro show-u Istra Relax d.o.o. se odlučio izložiti četiri vrhunske hidromasažne kade. Uz ovu manifestaciju nudimo i posebnu pogodnost: dodatni popust svim kupcima koji prije sajma u našem salonu u Poreču dogovore kupnju hidromasažne kade i taj tip kade ćemo prezentirati na splitkom festivalu.

Posjetite naš izložbeni salon u Poreču, a ukoliko ste u prilici, rado ćemo vas ugostiti i u Splitu.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0