Istra Relax izlaže na Promohotel međunarodnom sajmu u Poreču

Istra Relax izlaže na Promohotel međunarodnom sajmu u Poreču

I ove godine tvrtka Istra Relax, Vaš pouzdani partner kod opremanja prostora hidromasažnim kadama, swim spa bazenima i saunama, svoje će novitete predstaviti na međunarodnom sajmu prehrane, pića i opreme za turizam „Promohotel“.

Ovaj prestižni međunarodni sajam održat će se u sportskoj dvorani Žatika u Poreču od 21. do 24. veljače, a posjetitelji će ponovno moći uživati u velikoj ponudi proizvoda za turističku namjenu, od gurmanskih zalogaja i vrhunskih vina do kvalitetne opreme iz programa hotelijerstva i ugostiteljstva.

Istra Relax ovom prigodom predstavit će novitete kada su u pitanju swim spa bazeni i hidromasažne kade, a za sve Vas kao i uvijek pripremili smo i brojna iznenađenja te nezaobilazne popuste i akcije. Hidromasažne kade i swim spa bazeni u našoj ponudi izrađeni su od vrhunskih materijala, ergonomski su dizajnirane i opremljene modernim sustavima za upravljanje kako bi Vaše iskustvo opuštanja i relaksacije u vodi učinili besprijekornim, a za razliku od svega sličnog, u njima možete uživati tijekom cijele godine.

Upravo stoga hidromasažne kade i bazeni dobivaju sve više fanova, kako hotelijera i iznajmljivača koji žele obogatiti svoju ponudu i podići ju na jednu novu razinu, tako i korisnika koji žele uživati u jedinstvenom hidromasažnom sustavu u privatnosti svog vlastitog doma.

Na ovogodišnjem Promohotel sajmu potražite izložbeni prostor tvrtke Istra Relax i iskoristite brojne pogodnosti koje smo za Vas pripremili.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0