Istra Relax na Promohotelu

Istra Relax na Promohotelu

ODRŽAN 31. MEĐUNARODNI SAJAM PREHRANE, PIĆA I OPREME ZA TURIZAM

Zainteresirane tvrtke poput Istra Relaxa mogle su prezentirati svoje proizvode i novitete za nadolazeću turističku sezonu.

POREČ – Mjesto dragocjenih poslovnih susreta ove je godine ponovno bila dvorana Žatika, gdje se od 24. do 27. veljače održavao 31. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam – Promohotel. Ondje se veoma uspješno predstavio i Istra Relax.

Sajam Promohotel najpoznatiji je specijalizirani sajam u regiji međunarodnog karaktera na koji se svake godine vraća 60 posto izlagača, a održava se na 3000 m2 unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora. Tvrtke iz široke lepeze turističke branše imaju priliku izložiti najnovije tehnologije te postati konkurentniji na turističkom tržištu, privući nove poslovne partnere i zadržati postojeće.

Ove je godine Promohotel okupio preko 120 izlagača, a mnogi su zainteresirani mogli pronaći sve za opremanje turističkih i ugostiteljskih objekta i privatnih kuća. Tako se na glavnom prostoru mogao, između ostalog, pogledati namještaj, bijela tehnika, tekstil, pribor za jelo, higijenski sustavi, sredstva za čišćenje i održavanje, madraci i promidžbene usluge.

Zainteresirane tvrtke mogle su prezentirati svoje proizvode i novitete za nadolazeću turističku sezonu u dvorani Žatika u Poreču. Jedan od njih bio je Istra Relax koji se predstavio s dva zavodljiva Wirpoola. Mnoštvo zainteresiranih za turizam u Žatiki je pronašlo upravo ono što traži.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0