Istra Relax – sinonim za kvalitetu servisne usluge i zadovoljne kupce

Istra Relax – sinonim za kvalitetu servisne usluge i zadovoljne kupce

Kod opremanja doma raznim elementima i uređajima, pa tako i hidromasažnim kadama, uvijek se nameće pitanje servisa i rezervnih dijelova koje često odudara od standarda koji bi kupcima trebali biti dostupni.

Upravo zato smo se ovdje u tvrtki Istra Relax pobrinuli da vam osiguramo komplet usluga kako bi vaše iskustvo opremanja doma hidromasažnom kadom, baš kao i sam doživljaj opuštanja i relaksacije u novoj kadi, bilo besprijekorno.

Hidromasažne kade iz naše ponude odlikuju se kvalitetom izrade, visokom funkcionalnošću i dugotrajnošću, no čak i u slučaju eventualnog kvara za vas smo osigurali sve potrebne rezervne dijelove, isporučive odmah. Osim toga, naš stručan i profesionalan tim pomoći će vam kod odabira i pružiti vam savjete i dodatne informacije već kod kupovine hidromasažne kade, a po potrebi pružit će vam kvalitetnu i brzu uslugu montaže, servisa, ali i redovitog održavanja poput čišćenja kamenca.

Na vama je samo da nas obavijestite o potrebi servisa ili otklanjana kvara, a  naša će se ekipa stručnjaka, bez obzira na godišnje doba i sezonu u tijeku, u kratkom roku odazvati vašem pozivu i pobrinuti se za sve vaše potrebe kada je u pitanju hidromasažna kada.

Kada birate najbolje za sebe i svoj dom, birajte najbolje od glave do pete, od proizvoda do usluge – odaberite Istra Relax.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0