ISTRA RELAX Zašto odabrati naše proizvode?

ISTRA RELAX Zašto odabrati naše proizvode?

Pri opremanju vaših turističkih ili pak privatnih objekata vrlo je važno da odaberete kvalitetu koja će garantirati dugogodišnju trajnost i funkcionalnost proizvoda. Ime Istra Relax postoji već nekoliko godina i nastoji pomoći svojim klijentima da odaberu wellness proizvode koji će i dizajnom i kvalitetom odgovarati njihovim potrebama.

Tvrtka Istra Relax oprema vile, hotele i wellness centre u Hrvatskoj svime što je potrebno da bi se zadovoljio standard njihovih klijenata i gostiju. U našoj ponudi imamo samo provjerene wellness proizvode europske kvalitete koji jamče potpuni doživljaj relaksacije i zdravlja. Prednost našeg asortimana nad sličnim kineskim proizvodima jest u načinu izrade, upotrijebljenim materijalima i dobro poznatoj europskoj posvećenosti detaljima koji vode do čistog savršenstva. Tako kod nas možete pronaći proizvode najvećeg europskog proizvođača hidromasažnih kada Aquavia Spa sa sjedištem u Španjolskoj, a saune i opremu za saune nabavljamo iz vodeće europskih tvrtki iz Austrije i Italije. Uz brojne druge proizvode kao što su bazeni, tuševi, kamini i kupaonski proizvodi, nudimo i savjetovanje za moderno uređenje vaših malih oaza mira te kozmetičke proizvode namijenjene higijeni, ugodi i aromaterapiji. Istra Relax na vašu lokaciju šalje ponajbolje stručnjake koji će obaviti sve pripremne radnje za instalaciju i ugradnju naših proizvoda, kao i servisiranje u bilo kojem trenutku. Kod nas točno znate odakle dolazi proizvod, od kojih materijala je napravljen te kako funkcionira, bez neugodnih iznenađenja. Garancija kvalitete, izdržljivosti, dugotrajnosti i lakog održavanja važna je stavka u nabavci i kreiranju kupaonica i wellness oaza.

Uređivanje kupaonice, unutarnjeg ili vanjskog bazena, wellness oaze ili saune investicija je kojoj se ne smije olako pristupiti. Polazeći od razumijevanja potreba i standarda naših klijenata, trudimo se osigurati im samo najkvalitetnije proizvode te ispuniti našu ulogu od početne ideje, preko same realizacije, pa sve do završnih radnji. U našoj djelatnosti pratimo europske standarde, omogućavajući tako održavanje razine kvalitete i krajnjeg rezultata koji je potpuno zadovoljstvo korisnika naših proizvoda. Moderan izgled, vrhunski dizajn, raznolike funkcije proizvoda koje nudimo te inovativnost samo su neke od odlika naše ponude.

Vjerujemo da ćete na našim stranicama pronaći ideje za vaše opuštajuće kuće za odmor, wellness centre ili apartmane s pogledom na more. U nekoliko godina postojanja sakupili smo reference diljem Hrvatske, koja svojom prekrasnom prirodom iz godine u godinu privlači sve više onih kojima je potreban odmak od svakodnevnog stresa. Mi smo tu da svojim kvalitetnim wellness proizvodima upotpunimo taj doživljaj i budemo za vas suradnik od povjerenja.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0