Jesenski i zimski dani –idealno vrijeme za opuštanje u dobrobitima saune

Jesenski i zimski dani –idealno vrijeme za opuštanje u dobrobitima saune

Kako bi se stvorila oaza toliko potrebnog wellness odmora, potrebni su određeni elementi kojima bi se zadovoljila istinska težnja za opuštanjem. Kako je wellness posljednjih mjeseci zaista ograničen, pa gotovo i uskraćen, vrijeme je za ostvarivanje želja u udobnosti vlastitog doma. Sauna predstavlja idealno rješenje ne samo odmora, već i ljekovitih dobrobiti kojima ista utječe na Vaše zdravlje.

Jesenski dani predstavljaju vrijeme za tetošenje, ali i brigu za tijelo. Iako je sauna odlična za korištenje tijekom cijele godine, ona se preporučuje tijekom jesenskih i zimskih dana kada posebno godi tijelu. Kada govorimo o poveznici zdravlja i saune, Vaše tijelo najviše koristi ima upravo od pojačanog znojenja. Dakle, sauna doprinosi detoksikaciji organizma te utječe na jačanje imunosnog sustava. Prilikom izloženosti većoj temperaturi, tijelo se potiče na stvaranje bijelih krvnih stanica koje su izuzetno važne u obrambenom sustavu tijela.
Također, organizam pojačano izlučuje hormone dobrog raspoloženja kao što su dopamin, endorfin i serotin.

Sada znate sve povoljne učinke i dobrobiti koje sauna ima po Vaše tijelo i zdravlje, a kada govorimo o kupovini iste, svakako se prepustite sigurnim rukama Istra Relaxa. Pogledajte njihov bogati asortiman visokokvalitetnih sauna i dopustite si toliko potrebno opuštanje
s dozom luksuza!

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0