Još stignete opremiti svoj prostor za najam ili vilu vrhunskom hidromasažnom kadom!

Još stignete opremiti svoj prostor za najam ili vilu vrhunskom hidromasažnom kadom!

Pri izboru hidromasažne kade presudna je kvaliteta izrade i materijala, visoka funkcionalnost te brza i efikasna usluga servisa, a sve to, i više, pruža vam Istra Relax.

Besprijekornu kvalitetu naših proizvoda i usluga već su prepoznali ugledni hotelijeri poput Valamara, Plave Lagune, hotela Gospoja na otoku Krk, ali i brojni drugi iznajmljivači i hotelijeri koji svoju ponudu žele obogatiti dodatnim sadržajem koji se zapravo u konačnici isplati jer hidromasažne kade omogućuju da sezona traje 365 dana u godini.

Ako ste mislili da je već kasno za opremanje svog prostora za najam kvalitetnim hidromasažnim kadama onda ste definitivno u krivu. Istra Relax nudi vam hidromasažne kade renomiranih svjetskih proizvođača od kojih su brojni modeli kao što su Dublin, Amsterdam, Kairo i Nil raspoloživi odmah, a kupnjom hidromasažne kade ostvarit ćete i dodatan popust na vanjski tuš.

Na vama je samo da odaberete model prema vlastitim željama i potrebama, a naš će vam stručan tim pružiti svu potrebnu podršku kako savjetima i dodatnim informacijama, tako i brzom i učinkovitom uslugom servisa i održavanja. Za rezervne dijelove ne morate brinuti jer ih imamo raspoložive, a na raspolaganju su vam i naši iskusni djelatnici koji će brzo otkloniti sve nejasnoće, kvarove i oštećenja čak i u sredini sezone.

Posjetite stoga Istra Relax i opremite svoj hotel, prostor za najam ili pak vilu hidromasažnom kadom koja će impresionirati vaše goste.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0