Kako produžiti ljetnu sezonu?

Kako produžiti ljetnu sezonu?

GOSTI KOJI POSJEĆUJU HRVATSKU IZVAN LJETNIH MJESECI U POTRAZI SU ZA SADRŽAJIMA U KOJIMA MOGU UŽIVATI I OPUSTITI SE NEOVISNO O VREMENSKOJ PROGNOZI.

Broj privatnih iznajmljivača apartmana i kuća za odmor povećava se iz sezone u sezonu.

Za uspješno iznajmljivanje, složit ćete se, bitno je zadovoljstvo gostiju koji svojim pozitivnih komentarima pridonose dolasku novih.

Mnogi imaju svoje trikove kojima privlače goste, no svi se pitaju isto pitanje: kako produžiti sezonu iznajmljivanja?

S obzirom na to da je glavni adut našeg podneblja ugodna klima i more, nije lako privući goste izvan udarnih ljetnih mjeseci. Otkrivamo vam korisne savjete kako produžiti turističku sezonu.

Potrebno je u svom smještajnom kapacitetu ponuditi nešto drugačije, što se razlikuje od ostalih ponuda na tržištu.

Gosti koji posjećuju Hrvatsku izvan ljetnih mjeseci u potrazi su za sadržajima u kojima mogu uživati i opustiti se neovisno o vremenskoj prognozi. Svojim klijentima Istra relax redovito predlaže ulaganje u wellness:

Najtraženije od klijenata je opremanje kuća za odmor hidromasažnim kadama i saunama, tj. izrada wellness oaze u vlastitom domu kako bi se produžila turistička sezona i gostu ponudilo nešto što si osim u hotelu ne može priuštiti, a to ima samo za sebe svih 7 dana!

Bave se opremanjem kuća za odmor i apartmana; može se izabrati između širokog asortimana hidromasažnih kada, klasičnih i infrared sauna, turskih kupka i modernog kupaonskog namještaja. Također, u ponudi su i razni proizvodi namijenjeni higijeni, ugodi i aromaterapiji.

Uz mogućnost kupnje vrhunskih, modernih i financijski pristupačnih wellness oaza renomirane njemačke tvrtke, nudimo Vam i savjetovanje kod opremanja Vašeg objekta, pripremu samih pred instalacija, instalacija, ugradnju kupljenih proizvoda, servis te garanciju promptnog dolaska na lice mjesta u “gorućim trenucima”- tijekom boravka gostiju.

Istra relax garantira najbolji omjer cijene, kvalitete i usluge, a proizvodi vrhunske njemačke kvalitete obogatili su sadržaj istarskih vila, koje se svojim booking-om mogu pohvaliti tijekom svih godišnjih doba. Postanite i vi dio zadovoljne klijentele firme Istra relax, a u njihovoj galeriji fotografija pronađite ideju za wellness oazu u vašem domu.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0