Kako redovito održavati hidromasažnu kadu?

Kako redovito održavati hidromasažnu kadu?

Jedno od najčešćih pitanja koje se nameće nakon kupovine hidromasažne kade je kako je održavati i čistiti.

Hidromasažne kade namijenjene su opuštanju mišića, smanjenu stresa i općenito uživanju u intimnoj atmosferi svoga doma, a pitanje kako ih čistiti ne predstavlja veliki problem.

Ono što Istra Relax ima u ponudi svih hidromasažnih kada je ozon dezinfekcija.

Čišćenje se tako obavlja automatski, ozonskom dezinfekcijom,  kao jednim od najskupljih postupaka čišćenja. Ozon je molekula koja se sastoji od tri atoma kisika i kad dođe u kontakt s navlaženim materijalom, na njega prenosi atom kisika. Tako oksidiraju bakterije, a “spaljuju” se masnoće isprane s tijela i druge nečistoće. Prednost ovog postupka je što ne nastaju štetne tvari.

Naravno, vodu u hidromasažnoj kadi morate održavati klorom ili bromom. Ozon služi kao dodatna dezinfekcija i ako se hidromasažna kada koristi u privatne svrhe onda se u kombinaciji sa ozonom dodaje manje klora ili broma.

Čišćenje ruba i ostali dio akrilne površine obavlja se tako da se na krpu nanese posebno sredstvo za čišćenje akrila te se lagano prebriše kada. Svakako izbjegavajte korištenje raznih agresivnih sredstava koja mogu oštetiti akrilnu površinu jer će na taj način nestati sjaj.

Za sve dodatne informacije vezano za održavanje i čišćenje vaše hidromasažne kade obratite nam se na info@istra-relax.hr  ili 099 230 0409!

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0