KUPAONICA – VAŠA PRIVATNA OAZA

KUPAONICA – VAŠA PRIVATNA OAZA

SAUNA DJELUJE POVOLJNO NA KRVOTOK, POTIČE PROKRVLJENOST KOŽE, ZGLOBOVA I UNUTARNJIH ORGANA, ČISTI PORE, UČVRŠĆUJE KOŽU, OLAKŠAVA DISANJE…

Sigurno ste oduvijek maštali o osobnom wellness centru modernog dizajna i materijala,  profesionalnih performansi,  gdje je sve izrađeno po mjeri.

Poanta i prednost kućnog wellnessa jest to da se na prostoru od samo nekoliko četvornih metara mogu pronaći svi sadržaji. Vašu intimu djelite s vama dragim osobama, dok je higijena na najvišoj razini.

Predstavljamo vam pet proizvoda za kreiranje idiličnog kutka,  koji predstavlja vrhunac uživanja  u intimnoj atmosferi vašeg doma.

1. SAUNA

Sauna je nezaobilazni dio kućnog wellnessa unutar dnevne sobe, kupaonice ili wellness zone. Postoje različite vrste sauna. Korist boravka u sauni veoma se brzo može osjetiti. Ukoliko su ljudi koji ih koriste dobrog zdravlja, boravak u sauni može im donijeti samo korist, jer toplina poboljšava cirkulaciju krvi što dovodi do znojenja koje omogućava tijelu oslobađanje od štetnih materija i toksina, jača imunitet, opušta tijelo od napetosti i organizam od stresa. Prije i poslije korištenja saune, potrebno je unositi što više tekućine kako ne bi došlo do dehidracije organizma.

2. HIDROMASAŽNE KADE I BAZENI

Hidromasažne kade postale su nezamjenjiv dio modernih domova. Svatko tko teži istinskom uživanju u intimi  svog doma, mora iskusiti blagodati hidromasažne kade. Hidromasažom se možete mentalno opustiti, osloboditi stresa, dovesti u određenu ravnotežu duhovan i materijalan dio sebe. Stimuliranje kože, poboljšavanje cirkulacije, kao i pomoć u borbi protiv celulita neke su od fizičkih beneficija. Hidromasažne kade i bazeni moraju biti sastavni dio vašeg privatnog SPA centra i mogu se kombinirati sa saunom. Na samo nekoliko kvadratnih metara možete imati sve wellness sadržaje.

3. TUŠ KABINE

U suvremenom dizajnu kupaonice, tuš kabine postale su vrlo važne. Na samom početku, služile su kao alternativa za kadu, naročito za manje kupaonice. Tuš kabine postale su nezaobilazan opuštajući kutak svakog modernog doma. Prednost tuš kabina je ekonomičnost. Zauzimaju manje prostora od kade i puno su komotniji za tuširanje na brzinu, kod njih također postoji mogućnost hidromasaže. Naizmjenično tuširanje toplom i hladnom vodom poboljšava cirkulaciju, pomaže kod uklanjanja ili smanjivanja upala.

4. UMIVAONIK

Promjena umivaonika u kupaonici može mnogo doprinijeti cjelokupnom izgledu prostora. Mali umivaonici koji su namjenjeni za mala kupatila, podarit će vam osvježen prostor koji će djelovati veće i modernije. Odaberite umivaonik koji maksimalno koristi svoju gornju površinu, pored estetskog zadovoljenja, imat ćete priliku uživati i u naglašenoj funkcionalnosti.

5. WC ŠKOLJA I KUPAONSKI NAMJEŠTAJ

Ako niste sigurni da vaša kupaonica izgleda zanimljivo, lijepo i neobično, sjetite se da možete nabaviti neku ” pametnu ” wc školjku i vaša kupaonica će dobiti potpuno novi izgled. Kako bi vizualni dojam bio što efikasniji, neka prostor za WC školjku ne bude direktno vidljiv kada se vrata kupaonice otvaraju. Velike su mogućnosti za kombiniranje različitih djelova kupaonskog namještaja, kako zatvorenih ladica, tako i ormarića, ali i ogledala i ormarića s dvostrukim ogledalom na vratima, koji svi zajedno nude ogromnu količinu prostora i pogodne su za širok spektar različitih namjena.

Upustite se u renoviranje jednog djela svoje oaze već ovog proljeća!

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0