LUKSUZ NE MORA BITI SKUP

LUKSUZ NE MORA BITI SKUP

MALA CIJENA ZA VELIKU UGODU! HIDROMASAŽNE KADE I SAUNE TVRTKE ISTRA RELAX IMAJU SAVRŠEN ODNOS CIJENE I KVALITETE!

Kada si jednom u svome domu ili vrtu priuštite luksuz da imate hidromasažnu kadu ili saunu, održavanje i trošak s našim proizvodima ne izisukuje velike izdatke.

Ukoliko imate vanjsku ili unutarnju  hidromasažnu kadu, hidromasažni bazen ili saunu iz ponude Istra Relax-a,  koristite li ih za osobne potrebe u dobrom društvu ili za svoj turistički objekt, sa potrošnjom energenata, vode i struje, zasigurno ćete biti više nego iznenađeni.

Ljeto je period kada imamo više vremena, koristimo godišnje odmore i tada si češće priuštimo opuštanje u svojim wellness  oazama. Zbog visokih ljetnjih temperatura i potrošnja energije je dosta manja pa vas ljeti, u špici sezone, svakodnevno korištenje hidromasažne kade košta samo 150 kuna na mjesec. Zimi se taj trošak penje na 100 kuna tjedno, ukoliko si svaki dan priuštite pola sata uživanja u toploj hidromasaži.

Zahvaljujući sistemu grijanja i zaštite, naše hidromasažne kade i bazene možete koristiti tijekom cijele godine, bez obzira za vremenske uvjete. Termo prekrivač, debljine 7-10 cm, služi kao odličan termoizolator i štiti od prašine i drugih nečistoća iz zraka.

Osim hidromasažnih kada, s ponosom vam, uz klasične saune,  nudimo i naš novi sustav sauna sa infracrvenim kabinama. Njihova prednost je u nježnom zagrijavanju tijela, praktičnosti, jednostavnosti, a dobrobiti na zdravlje su višestruke: smanjuje se stres, olakšava izbacivanje toksina iz tijela, potiče oporavak stanica i njihov rast, poboljšava cirkulaciju, stimulira metabolizam, jača imunitet i opuštaju umorni mišići, a preporuča se i srčanim bolesnicima.

Kako bi vaš užitak bio potpun, svoju omiljenu glazbu, uz temperaturu i svjetlo, možete programirati na kontrolnoj ploči. Sve naše saune automatski se gase 30 minuta nakon početka korištenja. To vam omogućuje dodatno opuštanje, čak i san, bez bojazni od nekih neželjenih posljedica.

Sav ovaj luksuz u infracrvenoj sauni košta vas 3 kune po seansi od pola sata, odnosno utrošak 3 kw električne energije. Za usporedbu, klasične saune troše tri puta više energije.

Nazovite nas, priuštite sebi i obitelji ugodnu hidromasažu u hladnim zimskim danima, a  slijedeću turističku sezonu dočekajte bogatijom ponudom za svoje goste!

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0