Nova Aquavia Spa brodska hidromasažna kada bit će predstavljena na SASO sajmu u Splitu

Nova Aquavia Spa brodska hidromasažna kada bit će predstavljena na SASO sajmu u Splitu

Tvrtka Istra Relax krajem će listopada posjetiti poznati SASO sajam u Splitu koji obuhvaća niz specijaliziranih sajmova, od graditeljstva, alata, obrtništva i male privrede do ekologije, energetike, telekomunikacija, financija i inovacija.

Na ovom velikom međunarodnom sajmu po prvi puta bit će prikazana i Aquavia Spa Barcelona hidromasažna kada namijenjena ugradnji na brodovima i jahtama, a na predstavljanu će biti i tvrtka Istra Relax, ovlašteni distributer Aquavia Spa proizvoda u Hrvatskoj. Ova hidromasažna kada specifično je dizajnirana za brodski program, opremljena je posebnim sistemom prelijevanja vode te nudi mogućnost nadogradnje opreme poput WiFi upravljanja putem mobilne aplikacije, Bluetooth ozvučenja, Color touch panela za upravljanje i drugih naprednih opcija.

Aquavia Spa kade izrađene su od najkvalitetnijih materijala dostupnih na tržištu te pružaju jedinstveno iskustvo opuštanja i relaksacije uz pouzdani i potpuno prilagodljiv hidromasažni sustav, a od sada će to posebno iskustvo, osim u kući i vrtu, biti moguće doživjeti i na otvorenom moru.

Posjetite i vi SASO sajam u Splitu te se uvjerite u elegantan dizajn i besprijekornu kvalitetu Aquavia Spa Barcelona brodske hidromasažne kade koja će upravo 25.10.2017. doživjeti svoje premijerno predstavljanje.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0