Nova Istra Relax poslovnica u Dugopolju!

Nova Istra Relax poslovnica u Dugopolju!

Nakon što su brojni zadovoljni kupci prepoznali kvalitetu proizvoda i usluga koje nudimo, odlučili smo se na daljnje širenje, pa tako s ponosom najavljujemo otvaranje novog izložbenog salona Istra Relax u Dugopolju.

Cilj nam je omogućiti klijentima s područja Dalmacije bolju dostupnost proizvoda iz našeg bogatog asortimana za kreiranje wellness oaza u privatnim domovima, vilama za najam, ali i malim i velikim hotelskim kompleksima koji žele pružiti svojim gostima jedinstven ugođaj i dodatne sadržaje.

U našoj novoj poslovnici pronaći ćete širok izbor hidromasažnih kada, vanjskih tuševa, ali i raznih drugih proizvoda renomiranih domaćih i svjetskih brendova. Isto tako, okupili smo još jedan tim iskusnih djelatnika koji će vam u svakom trenutku biti spreman ponuditi visoke standarde usluge od savjetovanja, budžetiranja, planiranja pa sve do instalacije i održavanja wellness sadržaja.

Povodom otvorenja salona u Dugopolju sve kupce darujemo akcijskim popustom od 10% na naš cjelokupan asortiman, stoga ne propustite ovu posebnu priliku. Osim u Poreču, od sada nas potražite također i u Dugopolju, i pretvorite svoj objekt u pravu malu oazu za opuštanje, rekreaciju i uživanje u svega nekoliko jednostavnih koraka.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0