Novo u ponudi – vanjski kameni tuševi Infinity Luxury

Novo u ponudi – vanjski kameni tuševi Infinity Luxury

Vanjski kameni tuševi sve više se nameću kao idealno rješenje za vrtove i dvorišta, što zbog mogućnosti rashlađivanja tijekom vrućih ljetnih dana, što kao element koji daje poseban vizualni identitet vašem vrtu.

Tvrtka Istra Relax svoju bogatu ponudu proširila je s novim modelima vanjskih kamenih tuševa i kamenih prskalica renomiranog hrvatskog proizvođača Infinity Luxury. Kvalitetni materijali od kojih su izrađeni jamče vam dugotrajnost, postojanost i pouzdanu funkcionalnost, ali i ekonomičnost s obzirom na to kako imaju ugrađene solarne panele za grijanje vode te senzore za detekciju pokreta koji omogućuju uštedu vode.

Vanjski tuš Marbella s konstrukcijom od nehrđajućeg čelika i kamena, oduševit će vas jednostavnom, ali atraktivnom izvedbom u boji kamena kanfanara, a model Diverso I s dodacima inox elemenata pružit će jedno kvalitetno rješenje za moderno uređene vrtove. Pored toga, u ponudi su i nove kamene prskalice Nebbia koje će svojom inovativnim sistemom i visokom funkcionalnošću zadovoljiti sve vaše potrebe i želje kada su u pitanju vanjski tuševi.

Posjetite poslovnicu i izložbeni salon Istra Relax u Poreču, opremite svoj vrt vrhunskim vanjskim kamenim tuševima i pretvorite svoj dom u pravu malu oazu za opuštanje.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0