Opremanje vlastite wellness oaze

Opremanje vlastite wellness oaze

Nitko nije očekivao da će 2020. godina biti toliko obilježena ovim trenutnim negativnim komponentama – no vjerujemo da je prisilni boravak kod kuće još više osnažio Vašu povezanost s obitelji, ali i da ste primijetili neke sitnice Vaše kuće za odmor koju želite promijeniti i podariti joj neki novi oblik. Mislite li da je idealno vrijeme za male kućne radinosti? Apsolutno! Dizajnirajte i stvorite Vašim gostima ugođaj o kakvom su oduvijek sanjali – stvorite im vlastitu wellness oazu koja će im uvijek biti na usluzi bez potrebe za napuštanjem  sigurnosti Vaše kuće. Istra Relax pomoći će Vam u stvaranju i opremanju kutka za uživanje i opuštanje.

Istra Relax zadovoljava standarde svojih klijenata proizvodima europske kvalitete koji jamče doživljaj relaksacije i zdravlja – način izrade, korišteni materijali i detalji u konačnici vode proizvode do savršenstva, a upravo to stvorit će wellness oazu iz snova. Hidromasažne kade, saune i oprema za iste, kao i bazeni, tuševi i kamini, te naravno savjetovanje za postizanje modernog dizajna i uređenja Vašeg wellness doma iz snova, samo su dio bogate ponude koja Vas čeka u katalogu tvrtke koja iza sebe ima mnogo odrađenih velikih projekata opremanja hotela i mnogih vila u Hrvatskoj.

Prepustite se sigurnim rukama stručnjaka, posvetite se stvaranju vlastite wellness oaze i dopustite si odmor ovoga ljeta u udobnosti vlastitog doma!

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0