Ostavite stres iza sebe

Ostavite stres iza sebe

Stres i umor u današnjoj ubrzanoj svakodnevici često nas izbacuju iz ravnoteže, a s našom design saunom PS 1101 A iznojit ćete sve opasne toksine.

Sauna služi za jačanje otpornosti organizma te pomaže kod poremećaja autonomnog živčanog sustava.

Porast tjelesne temperature (umjetna temperatura) koju izaziva boravak u sauni, ima isti učinak u tijelu kao  i stvarni porast temperature, tj. uzročnik bolesti se na visokoj temperaturi uništava.

Sauna poboljšava stanje uma, jača imunološki sustav, dobra je u prevenciji od prehlada te povećava prokrvljenost dišnih puteva. Ima i čudotvoran učinak na kožu. Sauna će ukloniti masnoće, otvoriti začepljene pore, a koži dati glatkoću i zdraviji izgled te usporiti proces njenog starenja.

Također, sauna predstavlja učinkovit tretman protiv stresa, tjeskobe, depresije i nesanice. Izmjena vrućeg i hladnog zraka djeluje pozitivno na psihu stimulirajući proizvodnju endorfina, hormona koji potiču osjećaj sreće i dobrog raspoloženja, što se posebno očituje kroz opuštenost i smirenost.

Kad smo u sauni, unutarnja temperatura tijela raste, što stimulira znojne žlijezde na dubinsko izlučivanje čime se odstranjuju otpaci i štetni toksini iz organizma. Rastom tjelesne temperature dolazi do širenja krvnih žila, pojačava se cirkulacija i povećava broj otkucaja srca. Izlaskom iz saune i u procesu hlađenja u bazenu s hladnom vodom, broj otkucaja se smanjuje. Takve nagle promjene temperature zapravo su trening našeg srčanog mišića i potiču jačanje kardiovaskularnog sustava.

Uđite u luksuznu Design saunu i opustite se.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0