Ozonoterapija i u vašem whirlpool-u

Ozonoterapija i u vašem whirlpool-u

ČISTITE I DEZINFICIRAJTE NEVJEROJATNOM SNAGOM OZONA, PRIRODNO I BEZ KEMIKALIJA!

Metoda za održavanje čiste i bistre vodu temeljena na ekološki prihvatljivoj tehnologiji.

Upotreba ozona u hidromasaži postala je veoma popularna u poslednjih nekoliko godina. Kada dođe u kontakt sa vodom, ozon postaje jako oksidaciono sredstvo, čisti i sterilizira vodu a prodiranjem  duboko u kožu  vrši i blagi piling i dezinfekciju kože.

Ozonizator je uređaj koji pretvara kisik (O2) u aktivni kisik ili ozon (O3). Ozon se upuhuje u kadu za vrijeme trajanja vodene masaže i uključuje se i isključuje zajedno s pumpom.

Ozon je drugi najsnažniji sterilizant na svijetu i njime priroda pročišćava zrak i vodu, uništava bakterije, uklanja mirise i održava ravnotežu u prirodi. Bez ozona, život bi iščeznuo!

Ozon ima vrlo jaku snagu oksidiranja, snažniju i od klora. Uništava bakterije, viruse i ostale mikroorganizme. Budući da se u potpunosti sastoji od kisika, ne ostavlja nikakve štetne tragove koji zagađuju, pa je prije svega ekološki prihvatljiv.

Izuzetnom učinkovitošću uništava spore plijesni, viruse i bakterije kroz oksidaciju njihove membranske strukture, sprječava im  razmnožavanje  te neutralizira štetne kemikalije.

Dodajte obavezno ozonator vašoj hidromasažnoj kadi ili bazenu i dobt ćete čistu, kvalitetnu i zdravu vodu, bez neugodnih mirisa koje ostavljaju kemijska sredstva.

Posjetite nas u našem salonu u Poreču!

http://www.istra-relax.hr/index.html

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0