Posebna akcijska ponuda – Istra Relax vas daruje s 15 % popusta na opremanje prostora za najam vrhunskim hidromasažnim kadama

Posebna akcijska ponuda – Istra Relax vas daruje s 15 % popusta na opremanje prostora za najam vrhunskim hidromasažnim kadama

Hidromasažne kade danas su gotovo neizostavni element svakog doma, ali i dodatna pogodnost koju brojni iznajmljivači koriste kako bi svojim gostima pružili što veći standard usluge, odnosno pretvorili svoj prostor u pravu malu oazu za opuštanje i rekreaciju. Ono što čini hidromasažne kade isplativom investicijom za hotelijere i iznajmljivače je to što na taj način mogu zapravo produžiti turističku sezonu i omogućiti svojim gostima da u vodenim aktivnostima uživaju tijekom cijele godine.

Upravo stoga, tvrtka Istra Relax odlučila je darovati sve iznajmljivače koji imaju kategorizaciju i žele dodatno proširiti svoju ponudu s posebnih 15% popusta na sve modele hidromasažnih kada. Potražite hidromasažne kade renomiranih svjetskih proizvođača i obogatite svoju turističku ponudu dodatnim sadržajem kojeg će vaši gosti zasigurno znati cijeniti.

Naša ponuda uključuje više od 50 različitih modela hidromasažnih kada koje će se lako uklopiti u već postojeće uređenje vašeg prostora za iznajmljivanje, a odlikuje je ih moderni dizajn, kvalitetna izrada, jednostavnost korištenja i upravljanja te dugotrajnost. Bez obzira je li riječ o luksuznim vilama ili apartmanima, hidromasažne kade zasigurno će vašem prostoru za najam pružiti dodatnu dozu elegancije, ali i privući  goste koji su sve češće u potrazi za onim sadržajem više.

Pozivamo stoga sve iznajmljivače da posjete naš izložbeni salon na već poznatoj adresi Gornji Špadići 7 u Poreču i iskoriste ovu posebnu akcijsku ponudu te tako opreme svoj prostor za najam kvalitetnim i atraktivnim hidromasažnim kadama s kojima turistička sezona traje svih 365 dana u godini.

*Akcijska ponuda ne uključuje dostavu i montažu.

**Akcijska ponuda vrijedi za kupnju hidromasažne kade u kompletu sa termopokrivačem i stepenicama.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0