Požurite u Istra Relax i iskoristite akcijske cijene za sve iznajmljivače

Požurite u Istra Relax i iskoristite akcijske cijene za sve iznajmljivače

Akcijsko sniženje od 15 % na sve hidromasažne kade u našoj ponudi traje do kraja mjeseca stoga nemojte gubiti vrijeme već posjetite izložbeni salon tvrtke Istra Relax i odaberite hidromasažnu kadu koja će savršeno upotpuniti ugođaj vašeg prostora za iznajmljivanje.

Bez obzira je li riječ o hotelima, vilama ili apartmanima za najam, hidromasažna kada obogatit će vaš prostor dozom elegancije i komfora, omogućiti vašim gostima onaj sadržaj više koji se sve češće traži, a vama sezonu koja traje 365 dana u godini.

Tvrtka Istra Relax specijalizirana je za opremanje prostora hidromasažnim kadama, SwimSpa bazenima, saunama i svom pratećom kupaonskom i bazenskom opremom, a svi proizvodi u našoj ponudi, uključujući hidromasažne kade, izrađeni su od kvalitetnih materijala i s velikom preciznošću kako bi zadovoljili i najviše standarde kada je u pitanju funkcionalnost, dizajn i dugotrajnost. Naš cilj je prije svega zadovoljan klijent, stoga svojim kupcima omogućujemo bezrezervnu podršku savjetima, dodatnim informacijama te uslugama montaže, opskrbe rezervnim dijelovima i servisom.

Posjetite Istra Relax, birajte između različitih modela hidromasažnih kada među kojima ćete zasigurno pronaći onu koja se idealno poklapa s vašim potrebama i željama i iskoristite akcijske popuste koji traju do kraja travnja.

*Akcijska ponuda ne uključuje dostavu i montažu.

**Akcijska ponuda vrijedi za kupnju hidromasažne kade u kompletu sa termopokrivačem i stepenicama.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0