Predsjednički apartmani hotela Radisson Blu opremljeni vrhunskim hidromasažnim kadama iz Istra Relax ponude

Predsjednički apartmani hotela Radisson Blu opremljeni vrhunskim hidromasažnim kadama iz Istra Relax ponude

Tvrtka Istra Relax još jednom je dokazala kako je uvijek spremna odgovoriti na sve izazove kada je u pitanju opremanje prostora vrhunskim hidromasažnim kadama, bez obzira na zahtjevnost i specifičnost ugradnje.

Ovoga puta opremili smo dva najluksuznija predsjednička apartmana poznatog hotelskog lanca Radisson Blu u Splitu s kvalitetnim Premium Nice modelima hidromasažnih kada renomiranog proizvođača Aquavia Spa koje su se pak svojim iznimnim karakteristikama idealno uklopile u elegantno i glamurozno uređenje apartmanske terase.

Naš stručan i profesionalan tim još jednom je bio na visini zadatka odradivši besprijekoran posao ugradnje kade i postavljanja deckinga, a koliko je sam projekt bio zahtjevan najbolje govori i to što smo morali unajmiti i posebnu dizalicu nosivosti 100t s mogućnošću podizanja potrebnog materijala do 80m visine.

Inače, Aquavia Spa Premium Nice hidromasažna kada izrađena je od najboljih materijala na tržištu, uključujući čak 54 podesive jet masažne mlaznice, s ergonomski oblikovanim mjestima za sjedenje i ležanje te vrhunskim Balboa upravljačkim sustavom, što sve skupa omogućuje kreiranje jednog posebnog ugođaja i trenutaka potpunog užitka i relaksacije.

Ovdje u tvrtki Istra Relax ponosni smo što smo imali priliku realizirati još jedan u nizu ovakvih vrijednih projekata koji je ovoga puta zahtijevao iznimnu stručnost i brigu oko baš i najmanjih detalja te što smo i ovako luksuznom zdanju uspjeli omogućiti dodatnu estetsku i sadržajnu vrijednost.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0