Probudite proljeće u sebi uz novi whirlpool

Probudite proljeće u sebi uz novi whirlpool

Duga zima bliži se kraju, budi se priroda pa tako i vaše tijelo kojem je potrebna nova svježina nakon hladnih mjeseci

Najbolji način za opuštanje i dozivanje proljeća je uz novi whirlpool u vašem domu!

Whirlpool kade služe za opuštanje tijela i kvalitetnu masažu. Sadrže mlaznice koje kombiniraju zrak i vodu, prilagodljive su u svim smjerovima i u jačini mlaza. Jaki mlazevi vode omogućavaju snažne i ciljane masaže, pridonose opuštanju napetosti mišića u tijelu, stimuliraju kožu, olakšavaju protok krvi te pomažu eliminaciji toksina iz organizma. Boravak u masažnoj kadi opušta te smanjuje umor i stres.

Posebno dizajnirane i prilagodljive mlaznice pružaju direktnu dubinsku masažu specifičnih točaka u tijelu, a takva masaža donosi mnoge zdravstvene koristi uključujući i brzo zacjeljenje umornih mišića, ublažava bol u leđima i omogućuje dubok i kvalitetan san.

Svako mjesto u whirlpoolu osmišljeno je kako bi pružalo maksimalnu udobnost, a  hidromasažne mlaznice prilagođene su za masažu određenih dijelova tijela bez obzira na visinu ili starost korisnika.

Jedna od mnogobrojnih prednosti whirlpoola je to što oni, osim u vrtu ili dvorištu, mogu biti postavljeni na gotovo svim terasama zbog iznimno malog opterećenja na podlogu. Jednostavni su za ugradnju i upotrebu, a istovremeno omogućavaju najviši stupanj higijene i relaksacije.

Iskoristite posebne popuste u ožujku i poklonite sebi whirlpool iskustvo u intimi svoga doma!

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0