SWIMSPA U POREČU

SWIMSPA U POREČU

Još jedan uspješan projekt tima Istra Relax – modernu vilu opremili smo vrhunskim swim-spa modelom

Istra Relax još jednom je dokazala kako svoj životni prostor možete u rekordnom roku pretvoriti u pravu wellness oazu, čak i kada je ljetna turistička sezona već u punom jeku.

Nedavno je tako naš stručni i profesionalni tim opremio privatnu vilu u Poreču vrhunskim swim-spa modelom Amazon, uključujući izvedbu svih potrebnih radova – iskopa temelja i betonaže okvira, ugradnje i deckinga te finaliziranje detalja i puštanje u pogon swim-spa bazena,  a sve to u samo 10 radnih dana.

Pouzdan i prostran swim-spa Amazon opremljen je s čak šest jet-mlaznica te nizom dodatnih opcija koje uključuju i mogućnost protustrujnog plivanja, a svojim se atraktivnim dizajnom lako uklopio u već postojeći dizajn vile, u ovom slučaju vrta.

Širok izbor hidromasažnih kada i swim-spa bazena modernog izgleda i kvalitetne izrade, brza i besprijekorna usluga montaže te osigurana servisna služba samo su neki od razloga zašto se tvrtka Istra Relax izdvaja od konkurencije, a ovaj projekt idealan je primjer kako raskošnoj vili pružiti dodatnu estetsku vrijednost u kratkom vremenskom roku.

Nemojte stoga oklijevati, već posjetite naš izložbeni centar, odaberite hidromasažne kade, saune i swim-spa bazene koji će najbolje odgovoriti vašim potrebama i željama i  brzo i jednostavno pretvorite svoj dom, prostor za najam ili neku drugu namjenu u opuštajuću zonu koja će vam pružiti savršenu priliku za bijeg od stresa i ljetnih vrućina kad god vi to poželite.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0