WELLNESS U BUZETU

WELLNESS U BUZETU

Kako stvoriti wellness oazu unutar vlastitog doma? Uz Istra Relax jednostavno i lako!

Hidromasažne kade i saune namijenjene su trenucima opuštanja i čistog užitka, a danas gotovo da ne postoje prepreke koje vas mogu spriječiti u kreiranju vlastite wellness oaze.

Širok izbor različitih modela omogućuje prilagodbu baš svakom prostoru, ali i svim vašim potrebama, bilo to opremanje vlastitog doma za osobni užitak ili opremanje prostora za najam kako bi svojim gostima pružili uslugu više i produžili sezonu.

Iako mnogi svoju wellness “spot” vole preseliti na otvoreno, vanjski vrt i terase nisu jedine pozicije gdje možete ugraditi hidromasažnu kadu ili saunu, a najbolji primjer za to je upravo završeni projekt tima iz tvrtke Istra Relax koji je moderno uređenu vilu Residence Panorama smještenoj u staroj jezgri Buzeta pretvorio u pravu malu oazu za opuštanje i relaksaciju. Ova renovirana tradicionalna istarska kuća za odmor od 140m2 tako uz spektakularne poglede sada svojim gostima nudi potpuno wellness iskustvo i to unutar samog objekta.

Residence Panorama je opremljena vrhunskim whirlpool modelom te saunom, kombinacijom koja pruža nebrojene opcija kada je u pitanju odmor i opuštanje, a sve to u kratkom vremenskom roku i uz zajamčenu kvalitetu.

Ovaj projekt najbolji je dokaz da čak ako ne posjedujete prostrano dvorište ili terasu, wellness ugođaj možete stvoriti unutar kuće ili objekta. Nemojte stoga pretjerano dvojiti, već posjetite Istra Relax i opremite svoj interijer, dom ili prostor za najam, kvalitetnim hidromasažnim kadama i saunama iz naše ponude.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0