Samo do kraja travnja – posebne akcijske cijene hidromasažnih kada za sve iznajmljivače

Samo do kraja travnja – posebne akcijske cijene hidromasažnih kada za sve iznajmljivače

Još uvijek nije kasno da svom prostoru za najam dodate sadržaj više, i to sadržaj koji će vam omogućiti dužu turističku sezonu na vaše i na zadovoljstvo vaših gostiju.

Iz ponude tvrtke Istra Relax odaberite hidromasažne kade renomiranih svjetskih proizvođača koje će se savršeno uklopiti u već postojeći dizajn vašeg prostora, što znači kako nećete morati svoj objekt podvrgnuti velikim građevinskim ili drugim radovima. Hidromasažne kade jednostavno se montiraju i u trenu pretvaraju vaš prostor za najam u pravu malu oazu za opuštanje.

Protustrujno plivanje, mogućnost korištenja kade od strane više osoba istovremeno i masažni tretmani jet mlaznicama samo su neke od prednosti hidromasažnih kada koje do kraja travnja možete potražiti po akcijskim cijenama sniženim za čak 15 %. Ponuda vrijedi za sve iznajmljivače i odnosi se na kupnju hidromasažne kade u kompletu s termopokrivačem i stepenicama.

Osim širokog izbora hidromasažnih kada, tvrtka Istra Relax vam osigurava i brzu i učinkovitu uslugu servisa, odnosno dolaska na lice mjesta kada je to najpotrebnije, čak i u jeku turističke sezone. Ovdje ćete također pronaći sve rezervne dijelove za hidromasažne kade, a naši stručni i educirani djelatnici pružit će vam svu potrebnu podršku savjetima, dodatnim informacijama te uslugama poput pomoći kod odabira kade te priprema za samu instalaciju.

Posjetite stoga naš izložbeni salon i birajte između više od 50 različitih modela hidromasažnih kada izrađenih od vrhunskog akrila, staklopojačane plastike i nehrđajućeg čelika, a sve to kako bi vam osigurali besprijekornu kvalitetu i dugotrajnost.

Istra Relax želi Vam sretnu i uspješnu turističku sezonu!

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0