Saznajte kako urediti vašu vilu

Saznajte kako urediti vašu vilu

UŽIVAJTE U LJETU OPUŠTAJUĆI SE U HIDROMASAŽNOJ KADI! UGRADNJA HIDROMASAŽNIH BAZENA JE POSTALA VIŠE POTREBA NEGO LUKSUZ!

Najbolji način za opuštanje u ovim toplim danima je uz novi whirlpool u Vašem domu!

Jedan od najboljih načina kako urediti vilu su hidromasažne kade. Velika prednost je što se mogu koristiti tijekom cijele godine. Whirlpool-i su bazeni u malome jer posjeduju, osim uređaja za različite podvodne masaže, sustav za filtraciju, dogrijavanje te vrlo često i ozon generator za dezinfekciju vode. Većina modela u standardnoj opremi ima i podvodni reflektor te RGB rasvjetu za dodatni svjetlosni efekt. A osim većih dimenzija, upravo ovi uređaji koji omogućuju dugotrajno održavanje vode, predstavljaju razliku u odnosu na kupaonske hidromasažne kade kod kojih se voda ispušta nakon svakog korištenja. Osim toga, pojedini modeli su dovoljno veliki da se u njima može čak i plivati uz korištenje uređaja za protustrujno plivanje, a tada govorimo o swimspa bazenu.

Dodatne pogodnosti hidromasažnih bazena:

• Voda se tretira i održava pomoću kemijskih sredstava za hidromasažne kade te nakon toga voda se čisti kroz kartonski filter uložak koji se mijenjaju jednom godišnje.

• Moguća je dodatna instalacija provjerenih sustava te pješčanog filtera, automatskog nadopunjavanja i pražnjenja vode, WiFi kontrolnog sustava, zvučnih sistema za reprodukciju glazbe te mnogo drugih dodatnih sadržaja.

• Hidromasažni bazeni ne zahtijevaju gotovo nikakve ili minimalne građevinske radove. Lakše održavanje uz manje troškove, još jedan su razlog zašto se sve više iznajmljivača odlučuje za njih.

• Isporučuju se s termoizolacijskim poklopcem koji održava temperaturu te služi i za sprječavanje nastanka mikroorganizama koji bi mogli onečistiti vodu.

• Jednostavna upotreba uz pražnjenje od 20 minuta čime se osigurava i brže čišćenje te priprema za ponovnu upotrebu.

Posjetite Istra Relax d.o.o,  i priuštite si svoju privatnu wellness oazu! Nemojte biti kao drugi, upotpunite svoju vilu whirlpoolom i uživajte u trenucima opuštanja!

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0