Spoj tradicije i modernih dostignuća

Spoj tradicije i modernih dostignuća

STATISTIKE POKAZUJE DA “WELLNESS I SPA INDUSTRIJA” BILJEŽI NAJVEĆI RAST, A U TURIZMU SU BEZ IKAKVA PREMCA.

Posjet wellness i SPA centru trebao bi biti poseban i vrlo ugodan doživljaj, nešto što obogaćuje i uljepšava vaš život – i ništa manje ne bi trebalo biti prihvatljivo.

Sve brži svakodnevni tempo života znači i sve veću izloženost stresu, što zahtijeva učinkovitu borbu protiv njegovih negativnih učinaka. To podrazumijeva prikupljanje nove snage, i to ne na bilo koji način, nego neka to po mogućnosti bude spoj ugodnog, korisnog, ali i zabavnog, nečeg posebnog, nezaboravnog… U tri riječi wellness i SPA doživljaj!

Wellness & SPA centri sve su zastupljeniji u ispunjavanju slobodnog vremena, nadilazeći ono što zovemo trend, a sve više nalikujući svojevrsnom pokretu. To poprima tolike razmjere da se čini kako svi kozmetički saloni, beauty centri i frizerski saloni žele biti “wellness”. Statistike pokazuje da “wellness & SPA industrija” bilježi najveći rast, a u turizmu su bez ikakva premca.

Wellness & SPA centri otišli su korak dalje. Ne samo veličinom, nego su i programski proširili svoju ponudu. Uz ono što nude kozmetički saloni i beauty centri, oni uključuju široku ponudu masaža, sauna, kupki i brojne progame koji za cilj imaju opuštanje i uživanje, anti-stres program ili dobro zdravlje, oazu mira i uživanja, odmor od sve ubrzanijeg suvremenog načina života. Ukratko, sve dobro (well = dobro; ness = što).

Visoka očekivanja – Wellness & SPA podrazumijeva kvalitetu, ono što je “in” i ono što je najbolje! Zato se od centara ponajprije očekuje da budu suprotnost od dnevnog, uobičajenog, ubrzanog i stresnog načina života. Dakle, oaza mira, opuštanja, uživanja, stress-free zona. Vaše utočište. Uz to, očekuje se da na jednome mjestu možete naći sve, ili gotovo sve što vam treba za opuštanje i održavanje izgleda i psihofizičke kondicije. Wellness & SPA je obećanje da ćete provesti kvalitetno vrijeme posvećeno sebi.

Drugim riječima, koristi od korištenja wellness & SPA programa su smanjenje stresa (sprječavanje bolesti), bolji izgled (više samopouzdanja) i kvalitetno provedeno vrijeme (uživanje i radost življenja).

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0