Što izabrati, tuš ili kadu?

Što izabrati, tuš ili kadu?

PITANJE JE ZAISTA INDIVIDUALNO I UZA SVE PREDNOSTI I MANE IZBOR JE IPAK STVAR NAVIKE I STILA ŽIVOTA

Mnogi vole osjećaj mlaza vode na tijelu i žele slobodno tuširanje unutar tuš kabine bez straha od prskanja čitave kupaonice. Dok drugi radije biraju kadu upravo zbog  mogućnosti relaksacije tijekom ležanja u vodi.

Ako ste među sretnicima koji nemaju problema sa malim prostorom, tada u svojoj kupaonici uz  tuš kabinu za svakodnevno tuširanje zasigurno imate i kadu te povremeno uživate u njezinim čarima, odnosno napunite ju do vrha vodom.

To je nedvojbeno prednost većih kupaonica i malo tko može reći da uz tuš kabinu ne bi želio  imati i kadu te si povremeno priuštiti opuštajuće trenutke uživajući u toploj vodi koja oslobađa sav stres nakupljen tijekom dana.

No, ako se ipak moramo prilagoditi prostoru što izabrati; tuš kabinu ili kadu?

Ovo je pitanje zaista individualno i uza sve prednosti i mane izbor je ipak stvar navike, stila života. Istina je da su u posljednje vrijeme tuš-kabine sve popularnije pa se koriste kako za male tako i za velike kupaonice, ali kade su svakako elegantne, ugodne i uz opuštanje donose i dizajnerski lijepu kupaonicu.

Klasične kade pružaju dozu luksuza, mjesto za opuštanje i uživanje. Kada govorimo o ležećim kadama, trebamo znati da postoji razlika između ugradbene i samostojeće kade.

Ovakva izvedba omogućava elegantan, moderan i profinjen izgled kupaonice. Uz to, prednost odabira tuš-kabine je potrošnja manje vode.

Mnogi vole osjećaj mlaza vode na tijelu i žele slobodno tuširanje unutar tuš kabine bez straha od prskanja  čitave kupaonice. Dok drugi radije biraju kadu upravo zbog  mogućnosti relaksacije tijekom ležanja u vodi.

Izbor u vašoj kupaonici prepuštamo vama!

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0