SwimSpa by Istra Relax – opuštanje na najvišem nivou

SwimSpa by Istra Relax – opuštanje na najvišem nivou

Najbolji način za opuštanje u ovim toplim danima je uz novi whirlpool u Vašem domu!

Istra Relax već godinama pruža vrhunske usluge prodaje, održavanja, servisiranja i projektiranja wellness oaza. Uz hidromasažne kade koje su danas neizostavni dio gotovo svakog turističkog, pa i obiteljskog objekta, tvrtka Istra Relax svoju ponudu nedavno je proširila posebnim „SwimSpa bazenima“ koji će vam omogućiti plivanje i opuštanje u vodi tijekom cijele godine.

Iznimno smo ponosni upravo na nedavno osmišljeni projekt u Poreču kojeg je naše stručno i profesionalno osoblje sprovelo u djelo s ciljem stvaranja  jedinstvenog wellness ugođaja našim klijentima. Tvrtka Istra Relax svojim kupcima, kao što je bilo i prilikom ovog projekta, osigurava potpunu podršku i uslugu od ideja i izrade nacrta do same izvedbe radova pri ugradnji protustrujnog Swim spa bazena, ali isto tako i pri sadnji drveća i cvijeća, implementiranja sustava za navodnjavanje, osvjetljenja te uređenja bazenskog prostora ležaljkama, suncobranima i tuševima. Kako bi stvar bila još bolja, cijeli  „Swim Spa projekt“, uspjeli smo završiti u rekordnom roku od svega deset dana, na naše i na veliko zadovoljstvo naših klijenata.

Moderno dizajnirana „SwimSpa kada/bazen“, dimenzija 6,8m dužine, 2,2m širine i 1,2m dubine, opremljena je vrhunskim 32″ televizorom, bluetoothom i subwooferom kako bi osigurala potpuno iskustvo relaksacije, odnosno rekreacije. Možete se opustiti uz hidromasažu gledajući istovremeno TV, odnosno slušajući glazbu, ili se pak odlučiti za odličnu tjelovježbu. Uz sustav kontroliranog protustrujanje vode moći ćete plivati satima bez da dođete do drugog kraja bazena, a sve navedeno su samo neke od prednosti ovog multifunkcionalnog SwimSpa bazena.

Posjetite Istra Relax d.o.o, priuštite si svoju privatnu wellness oazu i uživajte u trenucima opuštanja kakve niste niti znali da postoje.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0