U susret novoj ljetnoj sezoni stiže Aquavia Aqualife 5

U susret novoj ljetnoj sezoni stiže Aquavia Aqualife 5

Bilo da ste znali ili ne, mi smo tu da vas obavijestimo – idealno vrijeme za pripreme za sezonu 2022. godine je već počelo!

Jedan od omiljenih odabira za ugodan odmor je Villa Villetta, sa svojom terasom i pogledom na vrt koje su samo neke od ljepota ove šarmantne vile smještene u Novigradu. No odnedavno, Villa Villeti ima novi (i mogli bismo reći, sjajan) razlog za svoje posjetitelje da još više uživaju u boravku – kadu Aquavia Aqualife 5: najbrži način za revitalizirajuće oslobađanje od stresa, sve dok uživate u lijepoj, vrućoj kupki tijekom svog boravka.

Turistička sezona 2022. sada izgleda još atraktivnije. Možete biti sigurni da će vaš odmor dodatno uljepšati visoko kvalitetna kada s 28 masažnih mlaznica koje će revitalizirati vaše tijelo i dati mu novu energiju. Bilo da želite izravno opustiti vrat ili ramena, budite sigurni da će vam pružiti užitak koji garantira opuštanje, koje nam je s vremena na vrijeme, svima potrebno.

Sve što trebate učiniti je opustiti se uz Aquavia Aqualife 5 ergonomski dizajnirana mjesta za sjedenje i ležanje s raznim funkcijama masaže. Naravno, Aquavia Aqualife 5 će učiniti ostalo.

Vidimo se u sljedećoj sezoni, a iskreno, mi ne možemo dočekati.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0