Unaprijedite svoju uslugu i udovoljite svojim gostima uz vrhunske Istra Relax wellness i spa proizvode!

Unaprijedite svoju uslugu i udovoljite svojim gostima uz vrhunske Istra Relax wellness i spa proizvode!

Opremite Vašu villu ili apartman vrhunskim wellness i spa proizvodima iz bogate i kvalitetne kolekcije Istra Relax proizvoda.

Želite svom turističkom objektu pružiti dodatnu sadržajnu i estetsku vrijednost, no niste sigurni kako? Ne brinite, Istra Relax je tu da Vam svojim iskustvom i najboljim spa i wellness asortimanom pomogne da unaprijedite svoju uslugu i time udovoljite svojim gostima!

Sada je pravo vrijeme da opremite Vašu villu kvalitetnom hidromasažnom kadom i priuštite svojim gostima savršene i opuštajuće trenutke. Prilagođene jet-mlaznice, LED osvjetljenje, upravljački sustav i ergonomski oblikovana mjesta pružit će Vam jednu novu, do sada neviđenu dimenziju uživanja.

Tu su i Swim Spa bazeni koji u isto vrijeme omogućuju rekreaciju i opuštajući tretman. Ono što je najvažnije, bazene možete prilagoditi individualnim potrebama.

Još jedan način na koji sadržajno možete obogatiti Vašu villu ili apartman je Mini mobilni wellness. Finska sauna, tuš, zona za opuštanje i hidromasažna kada samo su neke mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju.

Istra Relax već godinama ostvaruje uspješne suradnje s brojnim ugostiteljskim objektima, a iznimno zadovoljstvo pruženom uslugom potiče nas da i dalje radimo u tom smjeru.

Potražite omiljene wellness i spa proizvode u Istra Relax poslovnicama. Na vrijeme opremite Vašu villu i podignite razinu kvalitete življenja koja nam je svima prijeko potrebna.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0